Dedurizator TKE, TKP

Ce neplăceri provoacă calcarul?

calcar copy - Dedurizator TKE, TKP    

      Depuneri pe elementele de încălzire ale centralelor termice, boilerelor, deteriorarea electrocasnicelor ce folosesc apa, pete albe pe robineți, depuneri pe instalațiile sanitare, pete pe suprafețele de sticlă, toate acestea provin din utilizarea unei apei dure.  

      Pe lângă impactul negativ asupra electrocasnicelor și sistemelor sanitare, un conținut ridicat de calciu și magneziu au un impact asupra sănătății umane(pietre la rinichi, cioculețe la încheieturi). Această problemă este inerentă atât pentru apa provenită din surse naturale, cât și pentru ape care provine din rețelele publice a le orașelor. Motivele pentru care apar aceste probleme pot fi sursele de apă cu un grad ridicat de duritate, tehnologii inadecvate pentru sistemele de tratare centralizate, precum și utilizarea tehnologiilor învechite de alimentare cu apa.

Dimensionarea sistemului de dedurizare al apei se personalizează în funcție de buletinul de analize fizico-chimic al apei, consumatorii și numărul de persoane din locație.