Deferizare-Demanganizare

Dedurizare-deferizare-demanganizare TKMix

Dedurizator dublu corp cabinet ecomi

       Pentru o dimensionare corectă este necesar un buletin de analize fizico-chimice și bacteriologic pentru a determina exact cantitatea de poluanți din apa dvs, deoarece există riscul sa aveți acestă culoare la apă dar să nu fie de vina fierul sau manganul, un alt poluant care dă aceeași culoare  apei sunt taninii, dvs montați sistemul acesta și nu vă rezolva problema, devenind nemulțumit de produs. Cel mai recomandat este să ne contactați, vă oferim consultanță gratuită, suport tehnic și astfel va asigurăm cea mai bună soluție personalizată pentru problema dvs.

Ce neplăceri provoacă calcarul, fierul, manganul și amoniu în apa?

apa dura

apa dura

      Apa cu un conținut ridicat de duritate, fier și mangan, deteriorează mult mai repede instalațiile termice, sanitare și  electrocasnicele care utilizează apa. Apar avarii frecvente pe instalații, deseori o astfel de apa colmatează sistemul de alimentare(primul semn ca apa deteriorează țevile este scăderea debitului la surse), centralele termice au un consum mare de gaz/curent datorită depunerilor pe schimbătorul de căldură, boilerele au un consum mai mare de curent electric, rezistentele din interiorul acestora sunt deteriorate și exemplele pot continua.

      Hainele de culoare deschise spălate cu o astfel de apa, sunt afectate schimbând culoarea în gălbui(acest lucru se vede cel mai bine la hainele albe), detergentul folosit pierde din proprietăți, astfel consum mai mare de detergent, mașina de spălat se defectează destul de des fiind și ea afectată de calitatea apei.

      Apar pete de culoare maronie/gălbuie pe lavoare, chiuvete, pahare, oglinzi, aceste pete sunt foarte dificil de curățat, uneori nu se pot curăța ramând suprafețele pătate cu un aspect inestetic.

      O astfel de apă înafara de prejudiciile financiare, afectează sănătatea persoanelor care o folosesc, persoanelor mai sensibile pot sa le apară diverse eczeme(mai ales copiilor sunt predispuși la aceste probleme), parul este afectat și el fiind uscat, se îngrașă , uneori apar diverse afecțiuni ale scalpului. Oxidabilitatea (materiei organice) și amoniul amplifică problemele persoanelor care folosesc o astfel de apă.

      Tote aceste probleme sunt cauzate de o apa încărcată cu poluanții, nu este propice consumului uman, cresc costurile de întreținere și mentenanță a casei, costuri ridicate la facturile de curent electric și gaze,  afectează sănătatea familiei dumneavoastră.

      Soluția pentru a rezolva acestă problema este instalarea unui sistem dedurizare-deferizare-demanganizare TKMix care rezolva cele 5 probleme ale apei dumneavoastră, oferind o apa de înalte calitate eliminând toți acești factori, reducând costurile de întreținere și facturile la utilități și oferă o apa limpede(incoloră, inodoră, nisipită ) de o înalta calitate, protejând sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

Înainte și dupa tratare

sistem Dedurizare-deferizare-demanganizare TKMix​

sistem Dedurizare-deferizare-demanganizare TKMix​

      Dimensionarea sistemului de dedurizare se personalizează în functie de buletinul de analize fizico-chimic a apei, consumatorii si numarul de persoane din locație.

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați !