Parteneri

WESSLING semnatura mail 01 - Parteneri

Valoare adăugată clienților noștri

Cu o experiență de peste 17 ani pe piața românească, WESSLING România oferă servicii de consultanță și analiză pentru toată gama de analize fizico-chimice și microbiologice pentru apă potabilă, subterană, de suprafață și uzată.

74A9510 b neu 600pxLogo 2 1 - Parteneri

Echipamentele moderne de laborator permit efectuarea analizelor complexe și de mare acuratețe. Pentru a asigura calitatea rezultatelor, laboratorul folosește metode de încercare moderne în conformitate cu standardele de analiză în vigoare.

Laboratoarele WESSLING din Târgu Mureș și București  sunt acreditate  în conformitate cu SR EN ISO / IEC 17025 și sunt abilitate de Ministerul Sănătății pentru monitorizarea calității apei potabile în conformitate cu prevederile legii nr. 458/2002 și HG nr. 974/2004, respectiv pentru determinări de noxe profesionale.

WESSLING România este membră a uneia dintre cele mai cunoscute reţele de laboratoare din Europa – WESSLING – cu sediul central în Altenberge, Germania și sucursale în 26 de locații din Europa și China și oferă o gamă unică de servicii de consultanță de mediu și laborator pentru protecția mediului și siguranța alimentară pe piața românească, cu cele 3 divizii –Protecția mediului din Târgu Mureș, Consultanță de mediu  și Siguranța alimentară din București.

Laboratoarele WESSLING România oferă soluții de analize pentru mai multe domenii de activitate. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați adresa web

www.wessling.ro

wessling banda - Parteneri

Pentru informații suplimentare și oferte personalizate nu ezitați să ne contactați.