Purificator apa pentru acasa – merita sa cumperi un astfel de echipament pentru familia ta? Iata raspunsul nostru.

În ultimii ani, interesul pentru apă şi calitatea acesteia a crescut semnficativ. Apa din sistemul public nu poate fi consumată ca atare, deoarece gustul este alterat de clor şi alte elemente. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul fântânilor, aici gustul este mai plăcut, însă apa este mai dură şi bacteriile şi virusurile pot dăuna negativ sănătăţii.

Apa îmbuteliată nu este cea mai bună soluţie, deoarece, deşi apa are o calitate bună, costurile zilnice cu aceasta, dar şi contribuţia la poluarea mediului înconjurător, o fac o opţiune ineficientă.

În astfel de cazuri, cea mai indicată soluţie este să foloseşti un purificator apă pentru locuinţa ta. 

purificator apa performant

Ce este un purificator de apă?

Purificatoarele de apă îndeplinesc un rol asemănător cu filtrele de apă, ambele îndepărtând impurităţile, însă purificatorul va elimina şi ameninţările biologice şi contaminanţi precum nitraţii, arsen, bor, crom şi multe altele. De cele mai multe ori, acestea funcţionează cu ajutorul unei membrane de osmoză inversă, fiind una dintre cele mai performante soluţii de tratare a apei.

De ce merită să cumperi un purificator apă?

Toată lumea ştie cât de importantă este apa pentru sănătatea unui om. Însă, pentru a beneficia de acest lucru, apa trebuie să fie curată şi purificată. Având în vedere că apa, atât din sistemul public, cât şi din natură este contaminată şi poluată, un sistem de purificare, precum TKRO 50 pentru apa din casa ta te va ajuta considerabil. De aceea îţi vom prezenta 4 motive de ce merită să cumperi chiar azi un purificator apă:

1. Filtrare la nivel molecular

Prin folosirea tehnologiei de filtrare prin osmoză inversă şi filtre mecanice, un purificator apă poate elimina până la 99,8% din contaminanţi şi metale grele precum cadmiu, arsen, bor, crom şi multe altele. Cele 6 trepte de filtrare te vor asigura că apa consumată este de cea mai înaltă calitate, de care te poţi bucura numaidecât.

2. Apă sigură remineralizată

Filtrarea apei cu ajutorul filtrelor mecanice şi a membranei de osmoză inversă, aceasta având o fineţe de 0,0001 microni, va purifica apa în cel mai performant mod. Apa rezultată necesită remineralizare pentru a te putea bucura de minerale organice, uşor de asimilat, pentru a te menţine sănătos.

3. Apă gustoasă şi sigură

purificator apa de calitate

 

Tu şi familia ta meritaţi o apă curată şi proaspătă în fiecare zi. Gustul apei pentru băut, dar şi pentru gătit are o calitate absolută, lucru ce te va avantaja atunci când te hidratezi, dar şi când găteşti.

 

 

4. Uşurinţă de folosire pentru purificator apa

Un sistem de purificare compact şi uşor de instalat, va fi unul dintre cele mai bune moduri în care poţi obţine apă curată potabilă. Acum nu mai trebuie să achiziţionezi sticle de apă plată, aceasta fiind o metodă mai ieftină şi ecologică.

Ce elemente conţine un sistem de purificare apă TKRO 50?

Sistemul de purifiare TKRO 50 are avantajul de a purifica apa în proporţie de 99.8% împotriva aliajelor şi a bacteriilor. Este unul dintre cele mai bune sisteme casnice care sunt pe piaţă, fiind certificat pentru calitatea apei rezultate în urma filtrării. Pachetul conţine următoarele piese:

 • Furtun flexibil;
 • Racord drenaj;
 • Adaptor alimentare cu apă;
 • Robinet tanc;
 • Cheie specială;
 • Filtru 5 microni;
 • Filtru 1 micron;
 • Filtru cărbune activ;
 • Robinet;
 • Carcasă;
 • Cărbune activ inline;
 • Remineralizare inline;
 • Membrană osmoză inversă;

Întreţinere sistem de purificare apa

purificator apa ieftin

O dată la 6 luni se înlocuiesc filtrele de 5 microni şi de 1 micron, cărbunele activ inline, remineralizare inline;

După un an de utilizare se recomandă să se înlocuiască şi restul filtrelor precum şi membrană de osmoză inversă.

Vei observa că de la prima utilizare a filtrului, gustul va fi diferit şi îmbunătăţit. Mâncărurile, ceaiurile şi cafeaua vor avea un alt gust datorită tehnologiei de filtrare a apei.

Având un astfel de sistem în propria locuinţă nu va mai fi necesar să cumperi apă îmbuteliată, putându-te bucura mereu împreună cu familia de cea mai bună calitate. Apa joacă un rol esenţial în viaţa tuturor, iar calitatea acesteia este foarte importantă, în primul rând pentru sănătate, dar şi pentru aparatele casnice pe care le foloseşti.